در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادانه زیست و آزاد

در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادانه زیست و آزاد

۱۳۸۹ آذر ۱۰, چهارشنبه

جواد لاریجانی: سيستم قضايي ما باز است، گزارشگران بین المللی بیایند

جواد لاریجانی: سيستم قضايي ما باز است، گزارشگران بین المللی بیایند

جرس: دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه گفت: سياست جمهوري اسلامي ايران انزوا و قهر كردن نيست. نمایندگان و گزارشگران حقوق بشر به ایران بیایند.


به گزارش فارس محمد‌جواد لاريجاني دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه صبح امروز در نشست قوه قضائيه با نمايندگان شوراي كميسارياي حقوق بشر سازمان ملل با اعلام اين مطلب افزود: تشكيل شوراي حقوق بشر در واقع براي اين بود كه به دور از بازيهاي سياسي مسائل مربوط به حقوق بشر را دنبال كنيم.

وي اشاره ای به نقض آشکار حقوق بشر در کشور نکرد و سه تهديد عمده ای که شوراي حقوق بشر را تهديد مي‌كند بر شمرد و گفت: تهديد اول ناديده گرفته شدن حرفه‌اي‌گري است. حرفه‌اي گري به معناي قطع نظر از گرايش‌هاي سياسي نيست زيرا ما قبول نداريم كه انسان‌ها بايد از سياست فارغ شوند بلكه معتقديم هر انساني مي‌‌تواند گرايش سياسي داشته باشد بلكه به شرطي كه در كارهايي كه به وي سپرده مي‌شود براساس حرفه‌اي بودن عمل كرده و گرايش‌هاي سياسي خود را در آن دخيل نكند.

وي همچنين با اشاره به اين مطلب كه ما تز انزوا را نمي‌پذيريم گفت: استراتژي جمهوري اسلامي انزوا و قهر كردن از مجامع بين‌المللي مخصوصا در حوزه حقوق بشر نيست.

دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه که پیشتر از قطعنامه سازمان ملل در خصوص نقض حقوق بشر بشدت انتقاد کرده بود، با اشاره به گزارش دبيركل سازمان ملل درباره حقوق بشر در ايران گفت: ما مشكلمان اين نيست كه راجع به ما انتقاد كنند بلكه مشكل م اين است كه انتقاد افراد غيرحرفه‌اي نباشد.

وي افزود: مسئله تروريسم مسئله خطرناك است و بايد همه ما با آن مقابله كنيم نبايد بگذاريم از ملت‌ها و انسان‌ها خسارت بگيرد و همچنين خسارت تحميل كند امروزه تروريسم خيلي پيچيده شده است. تروريسم امروز داراي نقاطي است كه طراحي مي‌كنند و بعد با مكانيزم‌هاي قوي آن را به اجرا در مي‌آورند.
لاريجاني همچنين به ترور 2 فيزيكدان و دانشمند فناوري هسته‌اي كشورمان در 2 روز گذشته اشاره كرد و گفت: به فاصله چند روز قبل از اين حادثه سازمان ملل اسم اين اساتيد را در ليست دانشمندان فناوري هسته‌آي قرار مي‌دهد سپس چند روز بعد سازمان‌هاي بين‌المللي اسم چند سازمان تروريستي از ليست سازمان‌ها بيرون مي‌آورند و سپس مي‌بينيم اين دو دانشمند ترور مي‌شوند.

وي ادامه داد: اين پازل، پازلي كامل است و اگر نخواهيم خود را به تجاهل بزنيم بايد بدانيم كه متأسفانه اين اتفاقات از سوي گروه‌هاي تروريستي رخ داده است.

وي با اشاره به اين مطلب كه ما از هرگونه همكاري نزديك با مسئولان شوراي حقوق بشر سازمان ملل استقبال مي‌كنيم گفت: خوشحال مي‌شويم از ما بررسي‌هاي دقيقي انجام دهند و از ما اشكال بگيرند به شرطي كه اشكالاتشان در يك فضاي انتقادي سالم باشد.

لاريجاني همچنين با اشاره به اين مطلب كه دوست داريم گزارشگران موضوعي به كشورمان بيايند گفت: به آنها توصيه مي‌كنيم اول موضوعي مشخص را انتخاب كنند و سپس وقتي مناسب براي رسيدگي به آن در نظر بگيرند و به آنها اين نويد را مي‌دهيم كه سيستم قضايي ما باز است.

وی نگفت برغم این اظهار تمایل چرا تاکنون نمایندگان ویژه سازمان ملل از ایران و زندانهای کشور دیدن نکرده اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر